[masterslider id=”31″]

 

Når den sidste dans er danset, musikken er stille og maden er i maven, er minderne det eneste der er tilbage fra den store fest..
 

Så få den store dag foreviges, så I i mange år fremover kan genleve minderne fra dagen.

Det er en stor og spændende dag, hvor der sker rigtig mange ting, så det at kunne se billederne igennem og mindes tilbage er en rigtig skøn ting.

Vi er altid 2 fotografer, så vi fanger alle de små detaljer, og ikke mindst giver vi nogle portrætter I stolt kan vise frem.

Når vi tager portrætterne skal der sættes 1 time af, da vi ellers for nemt bliver presset med tiden, og det kan jo ses i billederne. I den time gør vi alt for at vi slapper af, hygger os, det giver altid et godt resultat 🙂

Booking af tid… Skriv enten på mail: mail@bettinalarsen.dk, eller sms på 31153043. 

Vi laver et formøde 3-4 uger inden den store dag. Så kan vi få set hinanden inden den store dag, og få aftalt alt inden den store dag 🙂 Har I ønsker, er det her vi får aftalt det 🙂

 

Prisliste: Vi har delt den ind i 4 pakke, har I andre ideer skal I bare skrive, så finder vi en god pris.

 

Når I booker tiden kommer der en faktura på 1500 kr., det er bare så vi alle er 100% sikre på hinanden. De fratrækkes selvfølgelig i prisen efter brylluppet.. Forudbetalingen tilbagebetales ikke, hvis I skulle vælge af aflyse vores aftale. 

 

Pakke 1: 16000 kr
Pakken er cremen af cremen indenfor bryllups fotografering, her har jeg min 2. shooter med (husk at book i god tid) så vi sikre os en masse billeder og alle detaljer fra jeres store fest. Pakken indeholder fotografering, fra vielsen til brudevalsen er danset og sokkerne er klippet   🙂
Her er der er rigtig mange billeder som alle vil blive efterbehandlet på min unikke måde. Det er den mest populære pakke, da det er hele festen der bliver foreviget. Med billeder i højeste kvalitet. Billeder som man efter mange år vil kigge igennem og tænke tilbage på en dejlig dag. Alle billeder leveres digitalt i høj opløsning.
Det er dage som denne der gør at man er glad for at være bryllups fotograf, og det er virkeligt en ære og fornøjelse at være med til at forevige en HEL dag med bryllups fotografering.
Tilkøb til pakke 1: Forberedelsen. Makeup, hår og når kjolen trækkes i, evt når gommen gør sig klar  🙂 Pris: 1200 kr (Der gives ikke rabat hvis gommen ikke ønsker billeder)
 
Pakke 2: 8600 kr.
Pakken er den mest populære inden for bryllups fotografering og indeholder fotografering før under og efter vielsen, portrætterne af jer, og så tager jeg med til receptionen og bliver til i sætter jer til bords ved 18 tiden. Ønsker I det, er der her mulighed for gæsteportrætter og et fælles billede af jer alle sammen.
Alle billeder leveres digitalt i høj opløsning redigeret i min egen stil.

 

Pakke 3: 6000 kr.
De vigtigste billeder af den store dag. Pakken indeholder fotografering før, under og efter vielsen og 1 times portætfotografering. Alle billederne er redigeret i min stil, og leveret digitalt i høj opløsning.

 

Pakke 4: 4000 kr.
Pakken indeholder portræt fotograferingen, der bruger vi 1 times tid i ro og mag, så vi får de bedste billeder af jer.. Billederne leveres digitalt i høj opløsning.

 

Flere billeder kan ses her: https://www.facebook.com/bettinalarsenfotograf/